Ida Prester i Lollobrigida

O Idi i bendu

Ida Prester jedinstvena je pojava u muzičkom svetu, ali i puno šire od toga. Njena specifična estetika, britki tekstovi i čudesne plesne melodije dovele su je do statusa balkanske indie pop ikone.

Svojom beskrajnom pozitivnom energijom zarazila nas je još pre 17 godina kada se pojavila Lollobrigida i prodrmala muzicku scenu regiona. Suludi kostimi, pomaknuti tekstovi i punk stav osvojili su festivalske pozornice i radijske stanice. Od tada generacije odrastaju uz Casio i šljokice i Bivšu curu, a bodre se uz Ja se resetiram i Sutra je dan.

Na njenim koncertima publika  peva u glas stare Lollobrigida hitove, kao i nove pesme s Idinog solo albuma. Kvar, Dodir, Minuta, Sad – sve redom plesni hitovi, pokazuju uspešnu transformaciju iz mlade punkerice u hvaljenog elektro pop artista.

Ida Prester i Lollobrigida je elektro pop bend poznat po neverovatnoj energiji živih nastupa. Plesni ritmovi, pulsirajući basevi, neobični tekstovi i harizmatična front girl Ida Prester odvešće vas na putovanje od diska 80ih, preko furioznog punka do letnjih morskih terasa. Obucite plesne cipele, pronađite šljokice i leptir mašne i pripremite se za veče plesa! 

Dobitnici su i prestižne  MTV Awards 2009., a poslednjih 17 godina bend žari i pali po feštama, klubovima i festivalima cele regije. Exit festival, Sziget, Sea dance, Warrior dance, Schengenfest, D9vet…

Najveće pozornice osvajaju s lakoćom i nenadmašnim šarmom. Energičan nastup, zarazni refreni i disko beat nateraće vas da razmrdate sve udove 🙂