24 Kitchen

24KITCHEN je svetski poznat brend posvećen kuvanju i zdravoj ishrani. 24KITCHEN TV kanal je osmišljen tako da odgovori na rastuće interesovanje gledalaca za kulinarskim emisijama, ali i za to da sami pripremaju hranu i da saznaju više o kvalitetu proizvoda.

Kanal 24KITCHEN deli brigu populacije o kvalitetu proizvoda i o zdravlju. Ovaj program prezentuje sveže namirnice, zdravu obradu hrane i racionalnu ishranu. Kuvari ovog kanala neki su od najpopularnijih globalnih i lokalnih imena u svetu kulinarstva. Oni nas upoznaju sa važnim i zanimljivim činjenicama o ishrani, privlačnim sastojcima, ukusima i kombinacijama iz svih delova sveta, kao i najboljim lokalnim tradicionalnim jelima.

24KITCHEN je koncept koji je već primenjen na televiziji, internetu, društvenim mrežama i specijalnim događajima. 24KITCHEN je način života, a ne samo način ishrane!

24KITCHEN priprema razna kulinarska iznenađenja za posetioce Piknika u Bašti! Piknik će biti sjajna prilika da u najlepšem parku u Beogradu posetioci uživaju u specijalitetima pripremljenim po receptima poznatih svetskih kuvara poput Džejmija Olivera, Rudolfa van Vina, Gordona Remzija, kao i u specijalitetima italijanske i portugalske kuhinje. Pored toga, u organizaciji 24KITCHEN naši posetioci imaće priliku da učestvuju u radionicama poznatog majstora kulinarstva i osnivača škole kuvanja "Il Primo" Slobodana Radete, kao i da uživo prate njegov podkast "Umami šegrt".