Muzički program

Muzički program

Osim u prirodi, gastronomskoj ponudi i druženju posetioci će svakog dana moći da uživaju i u koncertima autora i izvođača različitih muzičkih žanrova.

U subotu 2. septembra od 18 časova nastupiće Ida Prester i Lollobrigida, elektro pop bend poznat po neverovatnoj energiji živih nastupa. Plesni ritmovi, pulsirajući basovi, neobični tekstovi i harizmatična front girl Ida Prester odvešće vas na putovanje od diska 80ih, preko furioznog punka do letnjih morskih terasa. Pre njih od 13:30 muziku će puštati DJ, a od 16 časova nastupiće ReCover Rock Band, jedan od najboljih klupskih cover bendova iz Beograda koji se trudi da održi pop, mainstream rock i hard rock muziku aktuelnom i u ovom vremenu. Bez kompromisa sviraju najveće hitove stranih i domaćih bendova iz perioda od ’70-ih godina pa do danas.

U nedelju 3. septembra od 18 časova nastupiće Bojana Stamenov Band, čiji autentičan bluz zvuk, originalne kompozicije i prepoznatljiva energija nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Bojana je poznata kao srpska Areta Frenklin zbog raskošne vokalne interpretacije bluza, fanka i soula, ali i kao srpska predstavnica na Evroviziji 2015. Isto u nedelju od 16.30 nastupiće beogradska mlada kantautorka i gitaristkinja Jelena Bjeković, dok će od 15 časova deca, ali i roditelji imati priliku da uživaju u projektu „Džez za decu“. U ovom projektu učestvuju renomirani džez muzičari, program je zamišljen kao veselo muzičko druženje koje za cilj ima dobru zabavu i nepretencioznu edukaciju, a obuhvata i mini koncert sastavljen od najpoznatijih, džezom inspirisanih kompozicija iz Diznijevih crtaća.

PRVI DAN Subota, 2. septembar

13.30 DJ

16.00 ReCover Rock Band

18.00 Ida Prester i Lollobrigida

DRUGI DAN Nedelja, 3. septembar

13.30 DJ

15.00 „Džez za decu“.

16.30 Jelena Bjeković

18.00 Bojana Stamenov Band