Muzički program

Muzički program

Osim u prirodi, gastronomskoj ponudi i druženju, posetioci će na 24 Kitchen Pikniku u Bašti moći da uživaju i u koncertima autora i izvođača različitih muzičkih žanrova.

U subotu 3. septembra od 17.30 nastupiće Ljetno Kino. Frontmen zagrebačkog benda Mladen Juričić, nekadašnji gitarista Azre i grupe Film, bio je jedan od najbližih muzičkih saradnika Vlade Divljana u njegovim poslednjim godinama stvaralaštva. Zajedno su snimili jednu od njegovih najlepših pesama "Samo jednu ljubav imam", pa će sada Ljetno Kino u proširenom sastavu još jednom odati počast velikom prijatelju u njegovom rodnom gradu. Pre zagrebačkog benda nastupiće The Quarantinos, sjajan sastav iz Zrenjanina, koji će posetioce Piknika povesti na muzičko putovanje kroz najbolje numere Tarantinovih filmova, a svojim scenskim nastupom nakratko ih preseliti na filmsko platno koje će deliti sa legendarnim filmskim likovima nastalim u mašti Kventina Tarantina.

U nedelju 4. septembra od 17.30 nastupiće fado diva i jedna od najperspektivnijih kantautorki iz Srbije, Tamara Jokić. Devojka koja je nakon studija španskog i portugalskog jezika i završenog mastera u Beogradu, upisala studije pevanja na prestižnom Berkli univerzitetu, početkom godine izdala je album za prestižnu producentsku kuću Sony, a publici će na Pikniku predstaviti i stare klasike mediteranske, fado i španske muzike. Pored Tamare, u nedelju će nastupiti i alternativni akustični bend iz Kikinde zanimljivog naziva Drvo Truo, kao i sjajna kantautorka Jelena Petošević, koja je veliku pažnju javnosti privukla pesmama "Dole u mraku" i "Tiho, tiho teče reka" iz popularne serije "Močvara".

PRVI DAN Subota, 3. septembar

13.30 DJ

15.00 THE QUARANTINOS

17.30 LJETNO KINO

DRUGI DAN Nedelja, 4. septembar

13.30 DRVO TRUO

15.30 JELENA PETOŠEVIĆ

17.30 TAMARA JOKIĆ